Březost potvrzena

A my se moc těšíme na náš druhý vrh -B-.
Středa ráno, 28. den březosti, nasedáme s Dorotkou do auta a vydáváme se směr Poříčí nad Sázavou. Cesta proběhla rychle a v rámci menšího autopilota. Noc s Julčou a její teplotou nám oběma doma dala zabrat, Dorotka zdá se s tím problém neměla. S mírnou nervozitou se tedy blížíme k panu MVDr. Lázničkovi a hned po příjezdu vidím asi 8 aut. No paráda tak to si počkáme. Vezmu tedy Dorotku a jdeme směr čekárna – prázdno. Divný, ale vlastně pro nás dobrý. Vyjde sestřička a co bychom potřebovali. Popisuji tedy situaci a ani si nestihnu sednout, když už nás volají do ordinace.

Dorča připravena, přichází pan doktor a jdeme na to. „Tak první zpráva – je v tom“ říká s úsměvem pan doktor. A teď se podíváme kolik jich tam je: 1, 2, 3, …. a už to jede. Číslo si necháme pro sebe, aby jste se taky měli na co těšit ;-)

S radostí vám tedy můžeme oznámit, že spojení „U“ Dorotta Bertoni Prague & „U“ Animo Forest Bee se povedlo. Spolu s majiteli Bena se moc moc těšíme kolik a v jakém poměru se koncem února narodí štěňátek.

V tuto chvíli již nové zájemce o štěňátko nepřijímáme, pakliže by se situace změnila, sledujte naše Facebookové stránky, kde bychom toto komunikovali.