MVP Praha a MVP Litoměřice květen 2018

Během 14 dnů se nám povedl neuvěřitelný výkon. Navštívili jsme v rozmezí jednoho volného víkendu 2 výstavy v Praze a v Litoměřicích.

Výstava v Praze

se konala v sobotu 5.5., protože páník je šikula a udělal si při naší společné procházce krásný puchýř přes celou patu, tak se mnou tentokrát běhala Dáša. A že se nám to běhalo :-) ve třídě šampionů jsme vyběhali V1/3 CAC a dokonce i Res. CACIB. Pan rozhodčí Buba je šoumen a výstava stála za to. Slyšela jsem lidi, jak o panu rozhodčím pěkně mluví. Když hodnotí, mluví nahlas a říká důvody svého výběru – co se mu na daném psu líbí a jaké má případně nedostatky. I lajk má potom příležitost více proniknout do hodnocení vystavovaných psů.

Výstava v Litoměřicích

je naše srdcová záležitost. Výstava se koná venku a proto je mnohem příjemnější než halová výstava. Sešla se tam zase celá naše Bertoni parta tak bylo veselo :-) Páník měl už patu zahojenou patu a tak jsme běhali spolu. Rozhodčím byla Lucka Svobodová a její hodnocení bylo také super. Detailní popis, hodnocení pěkně nahlas aby to všichni slyšeli. A jak jsme dopadli? To si můžete poslechnout tady:

Odpoledne jsme pak vyrazili s partou ještě se proběhnout – jen pánici zdržovali s obědem …

 

Pac a pusu Doča