coronavirus

Co jsme dosud dělali v roce 2020?

Jak jste si jistě všimli tak, dlouho se na našem webu neuskutečnil žádný záznam. Je pravda, že letos to na žádné zkoušky, výstavy s Dorkou nevypadá o to více však sledujeme činnost našich štěňat. Jejich výsledky průběžně aktualizujeme na jejich stránkách.
Pilně a zodpovědně jsme se připravovali na příchod nového člena naší velké rodiny. Trvalo to déle než bývá v psím světě obvyklé, ale o tom dále v textu.

V březnu nás, stejně jako celý svět postihla pandemie COVID-19. Naučili jsme se s tím žít. Měli jsme to štěstí, že jsme mohli celou dobu „normálně“ pracovat, jen jsme pracovali z domova. Dorotka s tím měla ze začátku problém – neměla svůj klid a nemohla spát svých 16 hodin denně. Přece jen jsme měli video konference, chodili si pro pití, na WC, jedli, … Ale nakonec si zvykla a už to má na háku, spí zase jako dřív. Jen pendluje mezi „kancelářemi“ a chvíli spí u Barči a chvíli u mě. Podle toho kdo má právě čas na hlazení nebo jí třeba meloun :-) Ale jak říkám, zvykla si a myslím, že naopak bude potíž až pak zase budeme chodit do práce.
Teda to jsme si mysleli na jaře. Nyní jak všichni víme je situace velmi podobná.

Ty spousty měsíců pečování, kontrol, učení, příprav radostí a starostí vyústili 24.7.2020 kdy se nám narodila dcera JULIE. Náš svět se změnil. Změnil se o 180°. Stále se učíme a zvykáme si na sebe všichni navzájem. Máme na to celý život.