Klubová výstava Náměšť 2019

A právě na den dětí, jak příznačné! Naše Áčka už stříhaj metr od svého prvního roku života – je o vůbec množné, že to tak rychle letí??

V pátek jsme vyrazili k Ječmínkům (kamarádi co si vzali Alvičku aka Saguši) a protože jsme dostali od nich typ na super restauraci amerického typu – BBQ Motorest u Vysokého Mýta – tak jsme nemohli odolat a vzali jsme to tak říkajíc „vrchem“ přes Hradec. Je vidět, že jsme už dlouho nejeli po našich kvalitních dálnicích, kde získáte průměrnou cestovní rychlost asi 59 km/h. No abych to zkrátil, uzavírka střídala zúžení, ale naštěstí jsme pořád jeli i když pomalu.

BBQ Motorest, byla super zastávka. Když zavítáte, dostanete se do typického amerického bistra, jako znáte třeba z Pomády. Na výběr máte burgery, steaky, křidýlka, žebra, … doplněné o coleslaw, hranolky, kukuřici a colu. Můžete si vybrat, jestli chcete Coca Colu nebo Pepsi, každý dle svých preferencí a chuti. No prostě to byla pecka. Na závěr jsme si dali Caffee to go a vyrazili dále na cestu.
I přes obtíže jsme byli něco kole 20:30 na místě. Po nezbytném přivítání a provenčení holek jsme si sedli ke stolu a klábosili a pojídali Zuzky dobroty a klábosili … až jsme se zhrozili, že už je tolik hodin a ani ne za 5 hodin vstáváme, abychom to na sobotní klubovku stihli.

V sobotu budíček v 05:00. No dobře, někteří leželi až do 05:30, ale pak už se fakt vstalo. Nasnídali jsme se – úžasný snídaňový repertoár paní domácí. A lehce po 06:15 jsme seděli v autě na cestě. Cesta rychle ubíhala a stihli jsme i zastávku na kávu. Po příjezdu bylo znát, že jsme to stihli krásně.
Parkovací louka byla pramálo zaplněna a příjezdová cesta i když krokem taky jela. Podle plánku jsme našli náš kruh a zabrali krásné místo pod stromy. Už po cestě v zámeckém areálu jsme potkali Míšu s Angie. Postupně se výstavní louka začala plnit a mohlo se začít s posuzováním. Tentokrát měli MOK kruhy 2, pro psy a feny zvlášť. Psy hodnotil Miroslav Stanovský a fenky měla na starosti Lucie Svobodová. Celkově jsme na výstavě měli 4 želízka v ohni 😊 Ve třídě mladých nás zastupovala Abigail s Lubou, Saguše se Zuzkou, Angie s Míšou a mamina Dorča se šla podívat do třídy vítězů. Áčka měli velkou konkurenci! Namísto 15 avizovaných přihlášených se dostavilo 14 fenek. Mamina to měla o dost jednodušší, protože měla jen 2 soupěřky.
Jak to tedy celé dopadlo?

Abigail VvP – tř. mladých – V /14
Sága (Alva) VvP – tř. mladých – V /14
Angie VvP – tř. mladých – VD /14
Dorča BP – tř. šampionů V3/3

Konkurence byla veliká. Nezaháleli jsme však a v mezidobí někteří absolvovali:

SVOD

ZKOUŠKY VLOH

PODZIMNÍ ZKOUŠKY

 

Jsem velmi hrdý na to, co majitelé se svými svěřenci podnikají!