VICTORY SHOW Champion of Champions & Duo CACIB Nitra

VICTORY SHOW Champion of Champions & Duo CACIB Nitra

1.4.2016 & 2.-3.4.2016

Tak jsme to málem celé vyhrály. Chyběl nám k tomu CAJC, nějaký ten BOB, BOS, JBIG a JBIS :o)).

moskvan.translate.cz

Tak jsme to málem celé vyhrály. Chybělo nám k tomu být úplně nejvíc nejlepší ve třídě, být úplně nejvíc nejlepší z nejlepších mlaďochů, být nejlepší jedinec z plemene, pak z FCI skupiny a nakonec celé „šou“.

Ale nenechte se ošálit, i tak jsme si přivezli krásné výsledky. Z celého výstavního 3-denního křepčení jsme si odvezli titul CAC, a to hned z té nejprestižnější části – Victory Show Champion of Champions. A vybojoval to Jeňa! … takže já už tady nejsem ani od vystavování :o))

Vždycky se na podobné výlety hrozně těším. Miluju odjezdy … počínaje balením a konče přivítáním s naší pejskařskou partou. Většinou chytneme nějakou zácpu … na dálnici, ale to nás nemůže vůbec rozházet. Máme totiž dostatek jídla, pití a dny volna před sebou.
A navíc tentokráte nám skvělou společnost budou dělat Diamondkovi :o), čili Dorottky bráška Diamond s páníkama.

Nitra Volá

Tentokrát jsme si víkend prodloužili, protože první výstava začínala už v pátek. Tak pojďte, trošku vás do toho vtáhnu :o)

VICTORY SHOW Champion of Champions – pátek 1.4.2016

Máme pohodičku, protože celá šou začíná až ve 12:30. Můžeme si přispat, což nám vůbec k ničemu není, protože naše carevny naplno využívají možnosti spát v našich peřinách :o)

Rozdělení postele

Premiéry milujeme, a tak si Jenda jednu střihnul hned v pátek. Dorku totiž vedl on.

Kája: „Jseš nervózní?“
Jenda: „Ne, proč?“
Kája: „Já nevim, tak ještě jsi to nedělal“
Jenda: „Simtě“

Ale já jsem to teda viděla trošku jinak :o). Asi takhle (Kája):

„Ježiš ten kruh je nějakej velikej, to budeme běhat až tam dozadu jo? Sakra mě tlačej boty. Dorčo, asi půjdeme čůrat ne. Jo už jsme na řadě jo? Výdech, nádech, tak jo jdeme na to. Kájo běž od toho kruhu, furt po tobě kouká. Ježiš Kájo vrať seeeeeeee, ona tě hledá a nesoustředí se. Jedno kolečko, druhé kolečko, třetí kolečko…..kde mám plíce? Jo tamhle na rohu. Aaaaa dobrý den pane rozhodčí Jurzo, já jsem Jenda Moškvanů, a tohle je Dorka. Děkujeme za kontrolu zubů. Cože? Kdo vyhrál? Já? Teda my? Ne neeeeeeeeeee“

Jenda: „Ty jo pohoda. Jsem věděl, že to dáme“

:oDDD

Byl z toho krásný titul CAC a postup do závěrečné soutěže. Tedy soutěž o titul Junior Šampion Šampionů.

Páni, Jenda s Dorkou se proběhnou po červeném koberci. No dobrá, nebyl úplně červený, byl růžový. Ale i tak jim to tam moc slušelo.

Dorotta BP, Jeňa, Agáta

Dorotta BP Nitra 2016

Závěrečky jsou pro nás zatím nepokořitelná záležitost, tak si v tom módu jedeme dál :o)
Jdeme se konečně nadlábnout, a obšťastnit svoje žaludky kafíčkem a dortíčkem z téhle parádní kavárny.
Večer si zaskočíme ještě na raut a pak už hurá do peřin. Chceme se připravit na další výstavní den. Holkám to jde podstatně lépe :o)

Všichni spí

Duo CACIB NITRA – sobota 2.4.2016 – rozhodčí pan Borges Manuel Loureiro

Víte, kdo dobrovolně vstává o víkendu brzo ráno? Třeba taková 5 až 7 ranní? No přece všichni vystavovatelé :oD.
Já klidně obětuju i snídani, abych si mohla přispat. Holky sedí u dveří a kvičí, protože vědí, že se něco chystá.

Honza s pocitem hvězdy, že už vybojoval co se dalo, svoluje, že teda ve výstavách budu pokračovat já :o)).

A tak jsem nastartovaná a připravená, společně s Dorkou, pokořit všech 5 soupeřek v kruhu. V oku našeho zájmu je krásná fenka Exclusive of Skyrocket. Je fakt krásná….teda mě se moc líbí….a ta také vyhrála v naší třídě. „Exclusivka“ dostala V1, CAJC. Dorotka hned za ní V2. Tím pádem nám výstavní den končí.
Dobrý je, že si držíme známku „Výbornou“. Že nás rozhodčí nehodnotí jednou tak a podruhé onak. Pořád stejné. A co pořád potřebujeme vyladit, je běh v kruhu.

No ale co s načatým dnem, když je tak krásně? Máme hlad, takže se nabízelo udělat si první letošní piknik. Dát pejskům odměnu, nechat je proběhnout, a pro nás pohodička, jídlo a pití.
Večer jsme se pak potkali s Dartíkovejma….ano ano, Dorottky bráška Dartík a jeho páníci :o)…. aby nám ukázali nitranský HidePark (ano s „I“ :o))

Duo CACIB NITRA – neděla 3.4.2016 – rozhodčí pan Vladislav Vojtek

Den nezačal úplně dobře. Panička bolehlav, Dorka bez nálady. A znáte to, víkend končí, 5 hodin cesty před vámi a nic se vám nechce.
Podle toho vypadal i náš výkon. Dorku jsem v kruhu skoro táhla za sebou. Vůbec, ale vůbec se jí nechtělo běžet. Takže když jsme se pak šli jednotlivě předvést před pana rozhodčího, tak mu předvedla ukázkové provedení mimochodu :o). A to jsme dostaly šanci proběhnout si to ještě jednou. „Hmmm, je to to isté“.
Známku výbornou si udržujeme, tentokráte však 3. v pořadí = V3. Naštěstí Dorka se umí předvést v postoji a ani ukázku zubů a prohmatání jí nedělá žádnou potíž. To jí jde.

Tímto jsme uzavřeli celou éru ve třídě „Mladých“. Slovensko byl takový pokus, estli jsme schopný, za 3 dny, získat JCH SK (junior šampion SK). No, nejsme :o)).

Byly to nádherné 3 dny, které jsme si užili ve společnosti Nikči, Kuby a Diamondka, a na pár hodin taky Kačky a Mira.

Teď už nás nějakou dobu čekejte v mezitřídě. Alespoň do doby, než se nám podaří další zkoušky – podzimky v květnu :o).

Další výstava nás čeká v Praze. Takže až půjdete na Vyšehrad, a potkáte tam někoho trénovat „pohyb v kruhu“, tak jsme to my :oD

Přejeme vám krásné a pohodové dny!

Kája, Dorka, Aguš a Honza
nitra_my