Co se u nás děje, když se necvičí ani nevystavuje….

Co se u nás děje, když se necvičí ani nevystavuje … píše se blog, kujou se pikle a připravují aktivity na rok 2016.

Ke konci roku 2015 jsme dali Dorce klid v trénování, a sobě čas na vstřebání všech nových poznatků. Nebylo jich totiž málo, a tak nějak jsme měli potřebu zastavit se a rozmyslet se, jak všechno to trénování uchopit dál.

Dorku jsme v loňském roce pěkně zapřáhli, a ona nám „řekla“ dost, když už toho na ní bylo moc. Úspěchy totiž dokážou motivovat a nakopávat k tomu, abychom si posouvali hranice. A nejen sobě :o). To se neděje jenom v práci, ale při všem co děláme, a co nás baví. Kynologie nevyjímaje :o). Jsme za ten průběh loňského roku rádi, protože nejen že jsme pěkně odstartovali, ale otestovali jsme sami sebe, jak moc dokážeme vnímat chování našich psů.

Jendu to sice stálo několik šedivých vlasů a „nervy v kýblu“, ale o to připravenější je teď, na začátku nové výcvikové sezóny.

Já do toho radši moc nekecám, protože já jsem tady přes vystavování :o). Poslední plánovanou výstavu v Nitře jsme neplánovaně neabsolvovali.
Tak jak jsme v roce 2015 obráželi výstavy spíše kvůli zkušenostem, letos je budeme trošku více účelově plánovat. Cílem teď je, dokončit JCH ČR. To znamená získat třetí titul CAJC. V plánu to máme na výstavě 6. a 7. února na DUO CACIB BRNO. Tahle výstava bude fakt výzva, protože takovou účast jsme ještě nezažili. No mrkněte:

DuoCacib_02_2016_nedele DuoCacib_02_2016_sobota

Více o plánovaných výstavách, výcviku a zkouškách v dalším článku.

A co na to všechno Agáta? Zatím to vypadá, že je ráda, že nic z toho nemusí :o). Začali jsme jí říkat „ty náš balvánku“, věčně jí taháme z pelechu se slovy „Agušo ty už zase chrníš?“ Je to prostě naše madam. Když chce, přijde se pomazlit. Když to Dorka přehání, tak jí spacifikuje. Miska jí zajímá jen obohacená o maso a další „propejskyvhodnédobroty“, a stále miluje všechny naše návštěvy :o).

Agata_2015Na letošek chystáme i pár novinek.

Dáme možnost dětem, dozvědět se něco o životě pejsků a jejich péči, začínajícím pejskařům pomůžeme s výchovou, a blog podpoříme více články na různá témata.

Moc se těšíme na vaše reakce, ohlasy, setkání, společné výcviky, a úplně nejvíc na náš BERTONI gang :o)

Takže konec lenošení, jde se makat!

Vaše Moškvanovic smečka