Národní výstava Klatovy 2015

Národní výstava Klatovy 20.6.2015

Tento den se nám strašně nechtělo. Bylo zataženo, déšť byl na spadnutí. A ani Dorce se nechtělo moc poslouchat. Po příjezdu do Klatov by se atmosféra dala krájet. Neměli jsme kde zaparkovat, měli jsme zpoždění a holky jako když je z klece vypustí. No prostě bezva začátek :-) Radost nám udělala dobře zorganizovaný stadion a pěkně velké výstavní kruhy. A co víc, přijel i bráška Dorotky, Dante. Stále soutěžíme v třídě dorostu. A i tentokrát nás bylo o jednu více. Dorka získala hodnocení velmi nadějná fena, první v pořadí, stále v růstu s menší hrudí. Tentokráte bez větších chvalozpěvů. Ono taky nebylo moc co chválit. Dorotka totiž při poklusu zjistila, že jiným páníkům padají z kapes pamlsky. A to bylo silnější, než nějaké běhání v kruhu a výstavní postoj.

Pro nás páníky další dobrá zkušenost na co být připraven, naučit se na to reagovat a pejskovu pozornost strhnout na sebe.

Z nejlepších dorostenců byl do závěrečných soutěží vybrán bráška Dante. A určitě právem. Je krásný, dobře stavěný a má odpovídající váhu. Dorotka musí přibrat. To je úkol do dalších výstav.